Ivanovic ziet Ajax niet zitten

Branislav Ivanovic ziet Ajax niet zitten. Ajax zou zich in de winterstop willen versterken met de Servische international van Lokomotiv Moskou. Volgens de Italiaanse krant Tuttosport zag Ajax een bod van elf miljoen euro worden weggewuifd door de Russische subtopper. In diezelfde krant toont Ivanovic zich gereserveerd over de mogelijkheid zijn loopbaan in Nederland voort te zetten. ‘Ajax? Ik prefereer Italië. Bij Juventus heb ik de kans om veel speelminuten te maken. Inter? Ik kan goed opschieten met assistent-coach Sinisa Mihajlovic, maar er is geen akkoord. Voorlopig sta ik nog onder contract bij Lokomotiv.’

Zie ook eerdere berichten hierover:
> ‘Lokomotiv Moskou wijst bod Ajax van 11 miljoen euro op Ivanovic af’
> Ajax lijkt Ivanovic te kunnen gaan vergeten nu ook Chelsea zich meldt
> Ivanovic kiest waarschijnlijk voor Juventus
> Van Geel: ‘Interesse in Ivanovic, Ganea en Meeuwis absulute onzin’
> Ajax heeft opvolger van Stam bijna binnen: Branislav Ivanovic

Related posts