Uitslag prijsvraag van 8 november: Welke Ajacied is dit?

Hierbij de uitslag van onze laatste prijsvraag van 8 november. Opnieuw is er door jullie massaal gereageerd. Veel mensen dachten dat het een van de jongelingen Siem de Jong of Arie Jan van der Heijden was. Helaas voor hen want het was toch echt Jan Vertonghen! Gelukkig ook deze keer weer heel veel goede inzendingen. Winnaar van die AjaxF-side-vlag, aangeboden door voetbalwarenhuis.com!, is geworden Sander van Delden uit Hillegom. Gefeliciteerd Sander, de vlag komt zo snel mogelijk naar je toe!

Dinsdag 27 november zullen wij weer een nieuwe prijsvraag op de site plaatsen met een foto gemaakt op 25 november tijdens de wedstrijd Ajax-Vitesse. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en opnieuw is er een leuke prijs te winnen!


Jan Vertonghen!!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!
De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts