Naast Atletico Madrid aast ook Chelsea op Heitinga

Ajax wilde niet praten over een tussentijds vertrek van Heitinga in de winterstop naar Atletico Madrid. Volgens het Spaanse krant Marca ziet Heitinga een vertrek komende zomer naar Madrid wel zitten. Er zou daar al een vierjarig contract klaarliggen voor Heitinga, waar de verdediger wel voor openstaat. Volgens datzelfde Marca zou overigens ook het Chelsea van Ten Cate hebben geïnformeerd.

Kay Lerby, van het makelaarskantoor, waar Heitinga bijzit, liet in Marca weten dat Heitinga vereerd is met de interesse. ‘Maar op dit moment is hij totaal gefocussed op Ajax en het Nederlands elftal.’ Luque liet in de Spaanse krant inmiddels al weten dat Heitinga klaar zou zijn voor de Spaanse Liga.

Zie ook eerdere bericht:
> Ajax wijst interesse Atletico Madrid op Heitinga af

Related posts