‘Lokomotiv Moskou wijst bod Ajax van 11 miljoen euro op Ivanovic af’

Volgens de Italiaanse geruchtenkrant Tuttosport heeft Ajax afgelopen maandag bij lokomotiv Moskou een bod uitgebracht van 11 miljoen euro op centrale verdediger Branislav Ivanovic (zie artikel hieronder). De Russen zouden het bod echter hebben afgewezen. Naar verluidt willen ze 13 miljoen voor de verdediger. Ajax zou in alle stilte Juventus en Inter te snel afgeweest hebben willen zijn. De Italianen worden al veel langer in verband gebracht met de verdediger. Voetbal International bracht eerder Ajax al in verband met de speler, al ontkende Martin van Geel later de interesse. Ajax is zoals bekend concreet op zoek naar een centrale verdediger om Jaap Stam te vervangen.Zie ook eerdere berichten hierover:
> Ajax lijkt Ivanovic te kunnen gaan vergeten nu ook Chelsea zich meldt
> Ivanovic kiest waarschijnlijk voor Juventus
> Van Geel: ‘Interesse in Ivanovic, Ganea en Meeuwis absulute onzin’
> Ajax heeft opvolger van Stam bijna binnen: Branislav Ivanovic

Related posts