VVV – Ajax misschien in Duisburg

Na het afhaken Borussia Mönchengladbach als locatie voor de competite wedstrijd tussen VVV en Ajax, is VVV op zoek naar een andere speelstad. “We hebben nu de gesprekken met MSV Duisburg hervat, ik heb goede hoop dat dit wel lukt”, vertelde VVV-voorzitter Hai Berden woensdag desgevraagd. “Duisburg is voor onze fans net iets verder, maar voor geïnteresseerden uit andere delen van het land zelfs dichterbij.”

Mede naar aanleiding van gesprekken met de Duitse bond (DFB) en de lokale autoriteiten besloot Borussia Mönchengladbach zich terug te trekken als gastheer voor die duels. De Limburgers willen uitwijken naar Duitsland omdat daar de onderkomens veel meer capaciteit hebben als het eigen stadion De Koel. De MSV-Arena biedt plaats aan 31.500 toeschouwers.

Zie eerdere berichten:
> VVV – Ajax niet in Mönchengladbach
> VVV krijgt toestemming voor thuisduel tegen Ajax in Duitsland

Related posts