De Bleeckere: ‘Achteraf kon iedereen zich vinden in mijn beslissingen’

De Belg Frank De Bleeckere floot zondag de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Hoewel de Belgische arbiter een onterechte strafschop toekende, was de Nederlandse scheidsrechtersbaas Jaap Uilenberg vreemd genoeg toch erg tevreden over deze patatzak (zie eerdere bericht). “Dat doet mij veel plezier,” reageert De Bleeckere in Het Nieuwsblad. “Die strafschop? Ik heb de beelden nog niet opnieuw gezien, maar er was zeker contact tussen de spelers. Achteraf kon iedereen zich vinden in mijn beslissingen.”

De Bleeckere is kennelijk niet in het Ajax-kampt ten rade gegaan want daar had hij toch echt andere geluiden gehoord en vind je het gek: Een onterechte penalty is nogal niet cruciaal, hoe leuk je verder ook de rest van een wedstrijd fluit!

Related posts