Verplicht bedankje gedrag fans bij feyenoord-Ajax op officiële website na klachten

Na kritiek op het achterwege blijven van een uitspraak met betrekking tot het correcte gedrag van de Ajaxsupporters is alsnog, en in navolging van de rotterdamse complimenten, een standaard berichtje op www.ajax.nl geplaatst. Hieronder het bericht:
feyenoord en Ajax, maar ook alle andere betrokken partijen zoals de lokale overheden en politie, hebben zich voorafgaand aan en tijdens de wedstrijd maximaal ingespannen om de middag op een sportieve manier te laten verlopen.

Met name de supporters hebben Ajax waardig ondersteund en hebben hun stem op een positieve manier laten gelden. Ajax zal er natuurlijk alles aan doen om de koppositie in de Eredivisie behouden en rekent daarbij ook op de steun van de eigen aanhang.
Ach ja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen….

http://www.ajax.nl/web/show/id=154417/contentid=64643

Related posts