Executieveiling spullen Trabelsi

Het Parool meldt dat aanstaande zaterdag er een executieverkoop plaats zal vinden van de inhoud van de prijzenkast en andere spullen van voormalig Ajax-verdediger Hatem Trabelsi. Van de medaille van het kampioenschap van Nederland in het seizoen 2003/2004 tot badjassen en Adidasinlegzooltjes. De spullen worden zaterdag tijdens een executieverkoop bij opbod verkocht in het Venduhuis voor de rechtspraktijk Nederland, aan de Admiraal de Ruijterweg. Een medewerker van het Venduhuis wil niet zeggen wie de schuld-eisers van Trabelsi zijn. ”Dat mag ik niet in verband met zijn privacy.”

Hatem Trabelsi (30) staat tegenwoordig onder contract bij het Saoedische Al Hilal. De voormalige Tunesische international kwam in 2001 van Club Sportif Sfaxien naar Ajax. Zijn debuut voor de Amsterdamse club maakte hij in de met 1-3 verloren Champions Leaguewedstrijd tegen Celtic op 8 augustus 2001.

In 2006 vertrok hij naar Manchester City. In Engeland miste de rechterflankverdediger door blessures het grootste deel van het vorige seizoen. In juli moest hij vertrekken bij Manchester City.

Trabelsi is vijftigvoudig international en debuteerde als international in 1998. Hij nam met Tunesië deel aan drie WK-eindrondes en won in 2004 de Afrika Cup.

Tijdens de executieverkoop zijn ook shirtjes te koop die Trabelsi op het veld ruilde met tegenstanders. Zo zijn er volgens het Venduhuis tricots met het opschrift Sagna (van voetbalclub Auxerre), Saidi (Feyenoord), T. Cohen (Maccabi Tel Aviv), Poborsky (Sparta Praag), Koné (PSV), Ze Roberto (AC Milan) en Nedved (Juventus).

Voor de liefhebber zijn er verder trainingspakken van Ajax, een winterjas en een korte broek van het Tunesische elftal en het officiële Ajaxkostuum van het seizoen 2003/2004 te koop, het laatste inclusief twee overhemden en een kledinghoes van Oger .


http://www.parool.nl/nieuws/2007/NOV/12/ams3.html

Related posts