Ajax bestraft Luque en Suárez: Beelden van tikkie Luque aan Suárez!

Naar aanleiding van de onenigheid in de kleedkamer tijdens de rust van Feyenoord – Ajax heeft de leiding van de club zojuist een boete opgelegd aan Luis Suarez en Albert Luque, zo meldt Ajax.nl. Technisch directeur Martin van Geel heeft maandag samen met de technische staf beide spelers gevraagd naar de gebeurtenis van zondagmiddag. Van Geel: ,,Luis hebben we aan de telefoon gehad want hij zit momenteel in Uruguay. Albert hebben we vandaag gewoon hier gesproken. Uit de gesprekken werd duidelijk dat beide spelers schuld hebben aan hetgeen zich heeft afgespeeld. Daarom hebben we ze beiden een boete opgelegd, die ze allebei accepteerden. Daarnaast boden ze hun excuses aan.” Over de hoogte van de opgelegde boetes doet Ajax geen uitspraken.

In beeld
Gisteravond werd in de uitzending van Voetbalinside al gesuggereerd dat er al op het veld door Luque een tikkie uitgedeeld is aan Suarez. RTL heeft vandaag de hele dag alle beelden na zitten pluizen en kennelijk met succes want vanavond gaat RTL Voetbal het fragment uitzenden waarin te zien is dat Luque Suarez inderdaad een tikkie geeft! Om 23.40 uur op RTL7 om precies te zijn… We zijn benieuwd!

Zie ook eerdere bericht:
> Koster wil niets kwijt over Luis Suárez en Albert Luque

Related posts