Van Marwijk dekt zich al in voor nederlaag

Bert van Marwijk heeft al aangegeven dat mocht feyenoord verliezen en die kans is aanzienlijk, er nog geen paniek is. Van Marwijk kan dat wel zeggen maar van alle wedstrijden die feyenoord tot nu toe gespeeld heeft hebben ze alle “topwedstrijden” kansloos verloren!! “Natuurlijk is het een speciale wedstrijd, maar aan de andere kant kunnen we net als elke week maar drie punten pakken,” aldus de dwaas. Mocht mijn ploeg onverhoopt op een nederlaag getrakteerd worden, dan zal dit dan ook niet tot paniek leiden in het havendorp: “Als we vervolgens alle wedstrijden zouden winnen, worden we nog kampioen,” stelt, de kennelijk dronken, van Marwijk.

Meer over de klassieker van aanstaande zondag:
> Voorbeschouwing: Alles over De Klassieker feyenoord-Ajax!
> Bokito: Feyenoord’s hoop in bange dagen??
> Voetbalhumor: Het lied van Veijenoord!!
> De Klassieker: 22 oktober 1995: Feyenoord-Ajax 2-4
> Makaay aast op 300ste treffer tegen Ajax
> Feyenoord – Ajax na bijna anderhalf decennium eindelijk weer een echte topper
> Van der Heijden droomt van duel Feyenoord-Ajax
> Feyenoord en Ajax doen oproep aan supporters

Related posts