Bokito: Feyenoord’s hoop in bange dagen??

‘Op uitnodiging van het TIFO-team zal de aap Bokito morgen bij de training van feyenoord aanwezig zijn en dat moet toch een enorme stimulans geven aan het team voor de wedstrijd van komende zondag. Naast de vele supporters, die er ongetwijfeld zullen zijn, zal ook Bokito zijn steun aan de spelers en selectie geven.

Wie denkt dat bovenstaand citaat een geintje is heeft het echt mis. Dit bovenstaande bericht verscheen vandaag op enkele feyenoord-fansites en wordt ondertekend door het TIFO-team van de kakkerlakken en de Feyenoord Supportersvereniging.

Het moet niet gekker worden. Waarschijnlijk mongolen genoeg in Rotterdam te vinden die zo’n apepakkie aan willen trekken en anders kunnen ze altijd ‘Ulie’ nog vragen, als die tenminste weer ‘beschikbaar’ is na zijn autolease-actie (zie eerdere bericht)!


Een foto van een spandoek zoals dat op een feyenoord-site te vinden is

Meer over de klassieker van aanstaande zondag:
> Voetbalhumor: Het lied van Veijenoord!!
> De Klassieker: 22 oktober 1995: Feyenoord-Ajax 2-4
> Makaay aast op 300ste treffer tegen Ajax
> Feyenoord – Ajax na bijna anderhalf decennium eindelijk weer een echte topper
> Van der Heijden droomt van duel Feyenoord-Ajax
> Feyenoord en Ajax doen oproep aan supporters

Related posts