Prijsvraag van deze week: Welke Ajacied is dit? Win een Ajax vlag!

Wat later dan belooft maar dan volgt nu toch weer een nieuwe prijsvraag! Vorige maand was de speler op de foto Albert Luque (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Ajax – Roda van afgelopen zondag? Denk jij het te weten? Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die ook een F-side vlag(zie foto) ontvangt aangeboden door voetbalwarenhuis.com.
Inzenden kan tot zondagavond 11 november a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden NIET meer meegenomen! Volgende week dinsdag (13 november) zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu, Heitinga of toch iemand anders? Wie is het deze keer??!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts