Makaay aast op 300ste treffer tegen Ajax

In de nieuwe uitgave van Voetbal International deze week een interview met Roy Makaay over zijn komende jubileumgoal: In officiele wedstrijden scoorde hij tot nu toe in zijn carriere 299 goals, verspreid over competitie, beker, Europese wedstrijd en interlands.

Makaay: ‘Wedstrijden tegen Ajax zijn altijd leuk om te spelen, zeker die van komende zondag. Wie had drie maanden geleden gedacht dat wij na tien wedstrijden samen met Ajax aan kop zouden gaan. De wedstrijd leeft onder onze supporters. Vorig jaar verloor Feyenoord in de Kuip kansloos met 0-4. Het is aan ons dat recht te zetten. ‘De driehonderdste tegen Ajax zou prachtig zijn. Mooi affiche, fantastische wedstrijd. Toen ik net bij Feyenoord was, lieten de fans me al snel weten wanneer Ajax-thuis op het programma stond.’

Related posts