Herstel Vermaelen op schema; Emanuelson traint probleemloos mee

Het herstel van Thomas Vermaelen ligt op schema. De 21-jarige verdediger laat binnenkort de pin uit zijn linkerenkel operatief verwijderen. Eind september scheurde Vermaelen in het uitduel met AZ zijn enkelbanden. De medische staf van Ajax schatte twee maanden voor het herstel van de Belg.

Wanneer Vermaelen precies zijn rentree kan maken, is nog niet duidelijk. Wel verloopt zijn herstel volgens schema, meldt een woordvoerder van de Amsterdammers woensdag. De kans bestaat dat interim-trainer Adrie Koster voor de winterstop nog een beroep kan doen op de international.

Emanuelson
Interim-trainer Adrie Koster lijkt in de Klassieker tegen Feyenoord een beroep te kunnen doen op Urby Emanuelson. De verdediger deed woensdag tijdens de training alle oefeningen voluit mee. Emanuelson viel op 28 oktober in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht met een knieblessure uit. Woensdag leek de Amsterdammer geen last meer te hebben van het gewricht.

Related posts