Ajax verlegd interesse van Caio naar Afellay en Aissati

César Alves dos Santos, beter bekend onder zijn voetbalnaam Caio, komt niet de gelederen van Ajax versterken. Technisch directeur Martin van Geel bekeek meerdere malen de 21-jarige middenvelder van Palmeiras, maar ziet toch af van zijn diensten. “Hij heeft zeker kwaliteiten, maar ook een aantal eigenschappen die ons hebben doen besluiten niet met hem verder te gaan”, notuleerde De Telegraaf uit de mond van het bestuurslid. Volgens verschillende Braziliaanse media had Ajax zelfs twaalf miljoen euro over om de rechtspoot in januari te kopen.

Volgens de ochtendkrant hebben de Amsterdammers naast PSV’er Ismail Aissati nu ook ploeggenoot Ibrahim Afellay op het oog. De eerste aanbieding die de Eindhovense club de middenvelder deed, was geen reden voor grote vreugde bij de 21-jarige speler.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Koster bevestigde belangstelling voor Caio
> Real Madrid is de Spaanse club die in de markt is voor Caio
> Manager: ‘Zowel Nederlandse als Spaanse interesse voor Caio’
> Was Van Geel in Brazilie voor Caio?

Related posts