Ajax krijgt in het veld zijn smoel langzaam weer terug

Met de terugkeer van het echte logo wil het nog niet vlotten maar zo langzamerhand krijgt Ajax op het veld zijn gezicht weer terug. Helemaal doordat nu steeds meer spelers uit de eigen opleiding zich aandienen. Van de elf Ajacieden die aan de aftrap verschenen tegen Roda JC, doorliepen er zeven de opleiding op de Toekomst met goed gevolg.

Gisteren mocht de 19-jarige Jan Arie van der Heijden debuteren. ‘Jan-Arie is een echte linkspoot, iemand met een goed inzicht en goeie pass, dat zag je bij de 4-2’, aldus Koster.

Met de week krijgt Ajax meer kleur op de wangen, al weigert trainer Koster daarvoor de credits op te eisen. ‘Ik merk dat de groep graag wil, dat is fijn. Het is aan ons als trainersstaf om de ploeg de handvatten aan te reiken waardoor iedereen optimaal kan presteren.‘

Related posts