Martin Jol nog steeds een belangrijke kandidaat bij Ajax

Martin Jol mag dan de belangrijkste gegadigde zijn om bij PSV de vertrokken Ronald Koeman op te volgen, ook Ajax aast nog immer op de Scheveningse trainer. Dat schrijft dagblad De Pers. De Amsterdammers zoeken nog naar een opvolger voor de naar Chelsea overgestapte Henk ten Cate. Volgens De Pers is de naam van Jol ‘allerminst uitgegumd van de provisorische kandidatenlijst die er in de lades van De Arena ligt’.

De door Tottenham Hotspur ontslagen coach lijkt open te staan voor een nieuwe club. Het hoofdtrainerschap van Ajax of PSV behoort tot de mogelijkheden. “De afgelopen week was ik mijn batterijen weer aan het opladen, maar als er nu een club langskomt zal ik daar zeker over nadenken”, vertelde Jol dinsdag aan De Telegraaf. “Alles is mogelijk. Een andere club in Engeland of een andere buitenlandse ploeg. Of terug naar Nederland, ook Ajax zou een optie zijn.”

Ook op de website van de Britse tabloid The Sun sprak Jol over de interesse van Ajax. “Amsterdam is zeker een mogelijkheid, maar ik wacht eerst tot Adrie Koster het seizoen met Ajax afmaakt. Ik heb een goed gevoel over Ajax, daar wil ik zeker over nadenken. Tenslotte wil ik graag ergens kampioen worden.” Toch lijkt vooralsnog Marco van Basten de belangrijkste kandidaat bij Ajax als mogelijke nieuwe hoofdtrainer.

Related posts