‘Arrogante’ Ten Cate nu al niet geliefd bij spelers Chelsea

Volgens de Engelse kwaliteitskrant The Times is de komst van Henk ten Cate bij een aantal spelers van Chelsea slecht gevallen. Plat gezegd: ze moeten hem niet. Zoals bekend, maakt de voormalige trainer van Ajax van zijn hart nu niet bepaald geen moordkuil, maar deze benadering valt bij een groot aantal spelers erg slecht. Ook de arrogante wijze waarop hij de spelers tegemoet treedt, is bij een aantal van hun in slechte aarde gevallen. Andere spelers storen zich weer aan het feit dat hij net doet of dat hij de baas is, terwijl dit duidelijk niet het geval is.

De andere assistent van Grant, Steve Clarke, zou zich inmiddels ondermijnd voelen door de komst van de Amsterdammer. Voorzitter Peter Kenyon zou hem vorige maand echter nog hebben verteld dat zijn positie gelijkstaat aan die van Ten Cate.

Overigens haalt de krant aan dat hij tegen vrienden in Holland gezegd zou hebben, de show te gaan stelen bij Chelsea. De directie van de Londense club vindt het allemaal prima. Zij zien in Ten Cate de ‘bad cop’ , terwijl Avram Grant (hoofdcoach) de ‘good cop ‘ is.

Ten Cate gaf eerder al aan dat hij niet naar Londen is gekomen om vrienden te maken. ‘Ik moet zorgen dat er successen behaald gaan worden bij Chelsea, dat is het enige doel”.

Related posts