PSV: ‘Aissati weg als hij contract niet verlengd’

PSV zal Ismael Aissati proberen te verkopen, wanneer hij besluit niet in te gaan op de aanbieding die PSV hem heeft gedaan. De middenvelder, die een contract heeft tot de zomer van 2009, onderhandelt deze week met PSV over het tussentijds verlengen van deze verbintenis, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Als PSV dat niet doet, loopt de club het risico dat de middenvelder in 2009 voor niets de deur uitloopt. ,,Dat kunnen wij ons niet veroorloven,’’ zegt algemeen-directeur Jan Reker. Aissati is niet ontevreden over de voorwaarden in de aanbieding van PSV.

Hij komt momenteel in Eindhoven echter veel minder aan spelen toe dan hij had gehoopt en verwacht. Het talent wil het liefst bij PSV doorbreken, maar wacht af hoe zijn sportieve situatie zich de komende tijd ontwikkelt.

De kans dat Ajax Aissati tijdens de winterstop kan inlijven is volgens Jan Reker zeer klein. De coach van de landskampioen, Ronald Koeman, heeft volgens de PSV-directeur aangegeven dat hij de geboren Utrechter ook na de winterstop bij de selectie wil hebben.

Related posts