Ajax lijkt Ivanovic te kunnen gaan vergeten nu ook Chelsea zich meldt

Ajax krijgt concurrentie van Chelsea in haar pogingen om Branislav Ivanovic over te nemen van Lokomotiv Moskou. Dat meldt de doorgaans betrouwbare krant The Independent. De 23-jarige Serviër wordt door Ajax gezien als potentiële opvolger van Jaap Stam.

Chelsea bereidt een bod van zo’n dertig miljoen euro voor op zowel Ivanovic als zijn ploeggenoot Diniyar Bilyaletdinov, een middenvelder. De belangen van beide spelers worden behartigd door German Tkachenko, een goede vriend van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. The Blues willen Ivanovic en Bilyaletdinov al in januari naar Londen halen om de exodus die de Afrika Cup teweegbrengt adequaat op te vangen.

Ook Juventus schijnt overigens nadrukkelijk in de markt te zijn, zie eerdere berichten hieronder. Ivanovic zou zelf al zijn voorkeur hebben uitgesproken voor de Italiaanse club. Wellicht dat de geldbuidel van Abramovich echter zijn mening aardig kan wijzigen.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Ivanovic kiest waarschijnlijk voor Juventus
> Van Geel: ‘Interesse in Ivanovic, Ganea en Meeuwis absulute onzin’
> Ajax heeft opvolger van Stam bijna binnen: Branislav Ivanovic

Related posts