Ajax zonder Stekelenburg tegen Heerenveen

Adrie Koster doet woensdagavond tijdens de thuiswedstrijd in de nationale beker tegen Heerenveen geen beroep op Maarten Stekelenburg. De doelman is nog niet helemaal genezen van een breukje in de vinger.Hij wordt vervangen door Dennis Gentenaar. Koster mist in de ArenA ook Edgar Davids, Leonardo, Laurent Delorge, Thomas Vermaelen en Nicolae Mitea.

Davids verscheen dinsdag wel op het trainingsveld. “Maar hij is nog wel enkele weken uitgeschakeld”, aldus Koster. “Ik verwacht hem voor de winterstop terug, maar ik weet niet precies wanneer.”

Van der Wiel
Gregory van der Wiel is voorlopig de vervanger van de plotseling gestopte Jaap Stam. “Van der Wiel en Heitinga deden het tegen FC Utrecht goed in het centrum van de defensie”, aldus Koster. “Ik laat ze tegen Heerenveen weer beginnen.”

Related posts