Afscheidswedstrijd Stam met Ajax nog steeds gepland op 25 juli 2008 in Zwolle

Ondanks zijn vervroegde afscheid als actief speler, blijft de officiële afscheidswedstrijd van Jaap Stam op de agenda staan voor 25 juli 2008. Dan speelt Stam mee in het duel tussen Ajax en een elftal dat door de verdediger zelf wordt samengesteld. Het duel wordt gespeeld in het nieuwe stadion van FC Zwolle, de club waar Stam zijn voetballoopbaan begon.

De oud-international wil spelers uitnodigen met wie hij samen speelde bij zijn voormalige clubs FC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, Willem II, PSV, Manchester United, Lazio Roma en AC Milan. De selectie wordt daarnaast aangevuld met internationals met wie Stam actief was. De opbrengst van het duel, dat volgens planning rechtstreeks op televisie uitgezonden zal worden, komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en de stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Overigens hoopt Stam nog voor die tijd afscheid te nemen van het Ajax-publiek, rondom een thuiswedstrijd .

Related posts