Ingezonden bericht: Veiling wedstrijdshirt Edgar Davids voor goed doel

Beste Ajacieden,
Allereerst nog even gefeliciteerd met de geweldige overwinning die we behaald hebben op FC Utrecht! Wij zijn op dit moment bezig om geld op te halen voor het goede doel, het Tesselhuus om precies te zijn. Dit is een vakantiehuis op Texel waar gehandicapten heen kunnen. Zelf ben ik er regelmatig geweest omdat ik zelf rolstoel gebonden ben.

Deze aktie is tot stand gekomen nadat wij zijn uitgekozen voor het tv-programma Heel Holland Helpt, van Wendy van Dijk. Voor het Tesselhuus is het noodzakelijk dat er veel geld binnenkomt zodat men nieuwe aanpassingen kan aanschaffen.

Wij halen op diverse manieren geld op, zo hebben wij gecollecteerd bij de wedstrijd Veendam-Emmen. Maar als echte Ajacied kon ik het niet laten wat te regelen via Ajax. Ik heb via Edgar Davids een origineel shirt ter beschikking gekregen om te veilen. Dat doen wij dus ook via Marktplaats. Nu wil ik via deze mail zoveel mogelijk aandacht voor deze veiling zodat de echte ajacied hier ook op kan bieden.

Hier de link naar de pagina waar geboden kan worden

De bieding loopt overigens tot Woensdag 12.00. Deze tijd hebben wij meegekregen van RTL4.

Met vriendelijke groet,

Dennis Bliek

Related posts