Ajax spreekt waardering uit voor gedrag fans bij uitwedstrijd tegen FC Utrecht

Ajax heeft op de officiele website haar waardering uitgesproken voor de steun en de inzet van Ajax fans die zijn meegereisd naar Utrecht:

In de aanloop naar FC Utrecht – Ajax heeft de club serieus overwogen om maximaal zeshonderd supporters mee te laten reizen naar de Domstad. Uiteindelijk bleek de uitzonderlijke veiligheidsmaatregel gelukkig niet nodig.

De goede samenwerking met de AFCA supportersclub voor, tijdens en na de wedstrijd heeft zeker bijgedragen aan een probleemloos verloop van de dag. Zowel binnen als buiten de lijnen was voor alle Ajacieden sprake van een geslaagde dag. Mede door de steun en de inzet van de supporters won Ajax de wedstrijd met 0-1. Klaas Jan Huntelaar nam de winnende treffer voor zijn rekening.

Related posts