Van Geel: ‘Aissati nog steeds een optie’ en ‘Jonk in beeld als trainer’

Volgens Martin van Geel is psv-speler Ismail Aissati ook in de winterstop een optie om Ajax te versterken, zo laat hij weten tijdens de uitzending van Voetbal Inside waar hij zondagavond te gast was. De technisch directeur zegt in de winterstop een creatieve aanvallende middenvelder aan te willen trekken ter vervanging van Sneijder. Ajax deed in de zomer al een poging voor Aissati. Volgens Van Geel is de psv-er niet de enige kandidaat: “We hebben nog meer opties voor die positie” aldus Van Geel. Wilfred Genee suggereerde dat PSV in de zomer 18 miljoen vroeg voor Aissati. Van Geel wilde daar niets over zeggen.

Wim Jonk
Van Geel liet in hetzelfde TV-programma tevens weten dat Ajax in gesprek is met Wim Jonk. Jonk zou de tweede individuele trainer moeten worden naast Simon Tahamata. Via deze trainers moet verder gewerkt worden aan de individuele kwaliteiten van spelers op diverse posities.

Related posts