Uitslag prijsvraag: Welke Ajacied is dit?

Hierbij de uitslag van onze laatste prijsvraag. Opnieuw is er door jullie massaal gereageerd. Veel mensen dachten dat het Dennis Rommedahl was of Jan Vertonghen. Het was iets vertekend omdat juist op deze foto de speler van deze week vanaf rechts opkwam. Gelukkig hadden ook veel inzenders het wel goed. Het was natuurlijk Albert Luque (zie foto hieronder)! Winnaar van de wedstrijdkaart voor het bekerduel van aanstaande woensdag tegen SC Heerenveen, aangeboden door onze columniste Hoekie, is geworden: Niels van Heijningen uit Amsterdam! Gefeliciteerd Niels, de kaart ligt morgen bij je in de bus!

Dinsdag 6 november zullen wij weer een nieuwe prijsvraag op de site plaatsen met een foto gemaakt op 4 november tijdens de wedstrijd Ajax-Roda JC. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en opnieuw is er een leuke prijs te winnen!


Albert Luque!!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!

Related posts