Van Geel: ‘Spelers mogen maximaal tien minuten praten met pers’

Martin van Geel laat in het Algemeen Dagblad weten dat de Ajax-spelers de komende tijd maximaal tien minuten mogen spreken met een journalist. “Er is geen persboycot. maar we willen dat onze spelers in deze weken vooral met rust worden gelaten. Een kort gesprekje is prima, maar we willen niet dat ze de diepte ingaan. Even geen lange interviews dus. Er worden zoveel onwaarheden geschreven, we willen niet nog meer onrust. Negentig procent van wat er wordt gepubliceerd is namelijk onzin.”

Maar Ajax en de term rust is nog nooit samengegaan. Van Geel: ,,Toch lijkt ons dit het beste voor de komende weken.’’ De maatregel kwam na overleg tussen de Raad van Commissarissen en Van Geel. De technisch directeur: ,,Hoe lang dit duurt, weet ik niet. Maar het is gewoon even nodig.’’

Related posts