FC Utrecht denkt dat zoekend en gehavend Ajax nu ’te pakken is’

FC Utrecht mag dan Ajax vrezen om zijn schotvaardigehid, zoals het Algemeen Dagblad opperde (zie bericht), toch leeft de club uit de Domstad vol verwachting toe naar de thuiswedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag. ‘Als er een moment is dat Ajax te pakken is dan is het wel nu’, zegt assistent-coach David Nascimento op de website van FC Utrecht. ‘Het draait niet zoals ze willen, zij zijn zoekende naar de juiste speelwijze en de beste opstelling en belangrijke spelers zijn geblesseerd.’

Toch kent ook Utrecht enkele blessures. Zo is Tom Caluwé een twijfelgeval bij de ploeg van coach Wim van Hanegem. De Belg raakte donderdag geblesseerd aan zijn enkel en zal zaterdag een laatste test ondergaan. Doelman Michel Vorm ontbreekt sowieso wegens een knieblessure. Loïc Loval is juist op de terugweg na een kniekwetsuur. Het is nog onduidelijk of de aanvaller in het keurkorps wordt opgenomen. FC Utrecht presteert dit seizoen matig in de Galgenwaard. Van Feyenoord en Vitesse werd verloren, terwijl De Graafschap een punt mee nam uit de Domstad. Buiten De Galgenwaard gaat het de club vooralsnog een stuk beter af met elf punten uit vijf duels.

Zie ook eerdere berichten:
> Ajax zonder Stam, Stekelenburg en Luque tegen FC Utrecht
> AD: ‘FC Utrecht vreest schotvaardig Ajax’

Related posts