Ex-Ajacied ‘Pipo’ Wamberto naar FC Omniworld

Souza Campos Wamberto, binnen Ajax-supporterskringen ook wel ‘Pipo’ genoemd, keert terug op de Nederlandse velden! De 32-jarige aanvaller tekent hoogstwaarschijnlijk binnenkort een contract bij de eerstedivisionist FC Omniworld. Wamberto traint al enkele weken mee met de Nederlanders, maar voorlopig ontbrak het geld om hem een contract aan te bieden. Dat zou nu echter opgelost zijn.

De voormalige speler van Ajax en Standard kreeg aan het einde van vorig seizoen geen nieuw contract bij Bergen en is dus transfervrij. Hij werkte daarna, zonder succes, stages af bij de Deense kampioen FC Kopenhagen en het Belgische FC Brussels (zie eeerdere berichten hieronder).

Zie ook eerdere berichten:
17-09-07: Wamberto nog steeds zonder club; Ook Brussels test ex-Ajacied af
01-08-07:Ex-Ajacied Wamberto met FC Kopenhagen tegen Ajax?
18-10-06: Wamberto: Ik ben en blijf Ajacied .

Related posts