Ivanovic kiest waarschijnlijk voor Juventus

De kans dat Branislav Ivanovic naar Ajax komt lijkt steeds kleiner te worden. De verdediger werd gisteren door Voetbal International met Ajax in verband gebracht (zie bericht). Hij zou de opvolger moeten worden van Jaap Stam die er na dit seizoen mee stopt. Martin van Geel ontkende gisteren overigens direct dat Ajax concrete interesse heeft in Ivanovic (zie bericht). Volgens ploeggenoot Ivan Pelizzoli bij Lokomotiv Moskou wil Ivanovic naar de Italiaanse velden, waar Juventus en Internazionale interesse zouden hebben in hem.

De voormalig doelman van AS Roma liet weten dat zijn ploeggenoot meer oor heeft naar een avontuur bij Juventus. “Branislav praat de hele tijd over Juventus. De laatste tijd vraagt hij me veel dingen over Juventus en het Italiaanse voetbal”, aldus de sluitpost.

De 23-jarige Serviër moet bij de Italiaanse topclub het gat opvullen in de verdediging, waar voorheen Jorge Andrade stond. De Portugees kampt met een knieblessure, die hem nog een aantal maanden buiten spel zet. De international van Servië zal bij een overeenkomst in de winterstop naar de Oude Dame komen. Hij heeft een prijskaartje van zo’n tien miljoen euro om zijn nek hangen.

Related posts