Deel van stadion dicht tegen Heerenveen wegens geringe belangstelling

Ajax meldt dat het een deel van het stadion dicht zal houden voor het bekerduel tegen Heerenveen, volgende week woensdag 31 oktober, vanwege de geringe belangstelling. Supporters die een kaartje voor deze sectoren hebben gekocht, zullen worden verplaatst naar een vergelijkbare- of betere plaats. Clubcardhouders, die een kaartje hebben gekocht voor deze wedstrijd, ontvangen z.s.m. thuis bericht.

Heb je een kaartje gekocht in de vrije verkoop, dan kun je je op de wedstrijddag (vanaf 18.45 uur) melden bij de ingang die op het gekochte ticket staat vermeld. Van de aanwezige stewards krijg je dan ter plaatse een vervangende kaart (plaatsen naast elkaar is geen probleem).

– Indien je een kaartje hebt gekocht voor de vakken 424 t/m 430, 401 of 402 zul je worden verplaatst naar de vakken 411 t/m 415.
– Indien je een kaartje hebt gekocht voor de vakken 418 t/m 423 of 403 t/m 408 zul je worden verplaatst naar de vakken 117 t/m 124.

http://www.ajax.nl/web/show/id=794208

Related posts