Commercie zegeviert: Utrecht gooit ook buffervak in de verkoop voor risicoduel tegen Ajax

FC Utrecht maakt zich op voor ‘de wedstrijd van het jaar’, zoals het duel thuis tegen Ajax genoemd wordt in en om de Domstad. Er is dit jaar dusdanig veel interesse voor dit altijd beladen duel dat commercie zegenviert boven veiligheid en dus vreemd genoeg is besloten bij dit risicoduel ook het ‘buffervak’ direct naast het uitvak, waar normaal uitveiligheidsoogpunt geen kaarten voor worden verkocht, in de verkoop te doen.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen morgen ook deze allerlaatste kaartjes over de toonbank gaan, waardoor Stadion De Galgenwaard zondagmiddag om 12.30 uur met ruim 24.000 supporters gevuld zal zijn. Alleen rechts onderin het hoekvak (Vak U), schuin naast het uitvak zullen enkele rijen leeg blijven. In voorgaande jaren traden hier altijd allerlei kneuzen op die iets te melden dachten te hebben aan de Ajax-fans.

Related posts