Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Win een kaartje voor het bekerduel Ajax-Heerenveen!!

Vorige keer was de speler op de foto Hedwiges Maduro (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Ajax – NEC van afgelopen zaterdagavond? Denk jij het te weten? Mail je antwoord INCLUSIEF JE ADRESGEGEVENS naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die ditmaal, zoals door hem zelf aangekondigt in zijn laatste column, het wedstrijdkaartje van Hoekie voor het bekerduel Ajax-Heerenveen, dat op 31 oktober gespeeld wordt, ontvangt.

Inzenden kan tot en met aanstaande vrijdag (26 oktober). Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen! Een dag later; zaterdag 27 oktober zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu? Heitinga? Of toch iemand anders? Wie is het deze keer??!

Met dank aan Hoekie voor het beschikbaar stellen van zijn kaart. We weten hoeveel moeite hij hiermee heeft! 😉

Related posts