Sluiting Home noopt bestuur functie neer te leggen

De sluiting van het Supportershome vandaag door burgemeester Cohen (zie eerdere bericht) heeft het bestuur van het Home doen besluiten er mee te stoppen en hun functie neer te leggen. De Stichting Beheer Supportershome meent niet langer de verantwoording voor de exploitatatie van het Home te kunnen dragen, zoals men schrijft in een persbericht (zie hieronder) op de website van het Supportershome.

Aan alle bezoekers van het supportershome,

Vandaag, maandag 22 oktober 2007, is er mededeling gedaan van het besluit van de burgemeester dat het supportershome voor onbepaalde tijd gesloten wordt. Dit naar aanleiding van de ongeregeldheden bij de wedstrijd Ajax-Dinamo Zagreb van 4 oktober jl.

Naar aanleiding van het besluit van de burgemeester, moeten wij jullie tot onze spijt meedelen dat wij, als bestuur van de Stichting Beheer Supportershome Ajax, hebben besloten onze bestuursfunctie neer te leggen. Wij kunnen niet langer de verantwoording dragen voor de exploitatie van het home.

Wij zijn ons ervan bewust dat dit grote gevolgen heeft voor de openstelling van het home. Wij hebben, samen met de medewerkers en vrijwilligers van het home, altijd geprobeerd de afgesproken maatregelen na te komen. Dit blijkt niet genoeg te zijn. Er wordt van ons verlangd te voorkomen dat vanuit het supportershome bezoekers naar plekken gaan waar ongeregeldheden plaatsvinden. Deze taak is voor ons onuitvoerbaar.

Wij danken jullie voor de gezelligheid en steun van de afgelopen jaren.

Bestuur Stichting Supportershome Ajax


Meer relevante berichten hierover:
22-10-06: Cohen sluit opnieuw Supportershome voor onbepaalde tijd
18-02-06: Ajax wil het Supportershome snel weer openen
16-02-06: Supportershome dichtgespijkerd!
13-02-06: Sluiting dreigt voor supportershome
29-01-06: Opnieuw brandje in supportershome Ajax

Related posts