Emanuelson laakt werkwijze Koster en sluit vertrek in winterstop niet uit

Emanuelson moet nog even wennen aan de trainingsmethoden van Koster, zo verteld hij vanochtend in het dagblad Spits. Hij keerde donderdag terug bij Ajax na het spelen van twee interlands voor Oranje. “Koster heeft de afgelopen dagen veel gepraat. Ook vanavond tijdens de wedstrijd en in de rust. Ten Cate zou, zacht gezegd, erg fel zijn geweest bij het zien van ons spel. Dat werkt naar mijn idee ook beter. Als een trainer fel is tegen spelers, gaan ze ook feller het veld in. Koster is er echter nog maar pas, dus ik kan er voorlopig ook weer niet te veel over zeggen.”

Er zou momenteel concrete interesse van AS Roma zijn in Emanuelson. Door de malaise bij Ajax gaat dat steeds beter klinken in de oren van de international. “De mogelijkheid dat ik in de winterstop wegga is er, maar ik wacht het nog even af. Ik wil eigenlijk niet op deze manier weg bij Ajax.”

Zie ook bericht:
Maduro en Emanuelson bekritiseren gedrag fans

Related posts