Cohen sluit opnieuw Supportershome voor onbepaalde tijd

Het supportershome is vandaag op last van de gemeente voor onbepaalde tijd gesloten. Dat heeft een woordvoerder van supportersvereniging AFCA bevestigd tegen AT5. Aanleiding hiervoor zijn de ongeregeldheden voorafgaand aan de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb, begin oktober.

Fans zochten toen de confrontatie met supporters van Dinamo Zagreb. Toen de politie ze tegenhield, begonnen ze te gooien met stenen en flessen. Ruim dertig fans werden toen opgepakt. Het is de vierde keer in vijf jaar tijd dat het home dicht moet.

Meer relevante berichten hierover:
18-02-06: Ajax wil het Supportershome snel weer openen
16-02-06: Supportershome dichtgespijkerd!
13-02-06: Sluiting dreigt voor supportershome
29-01-06: Opnieuw brandje in supportershome Ajax

Related posts