Stam speelt afscheidsduel met Ajax in Zwolle

Aan het eind van dit seizoen, op 25 juli 2008, zal Jaap Stam een afscheidswedstrijd spelen. Hij zal met Ajax tegenover een elftal staan dat door de verdediger zelf wordt samengesteld. Het duel wordt gespeeld in het nieuwe stadion van FC Zwolle, de club waar Stam zijn voetballoopbaan begon.

Stam wil spelers uitnodigen met wie hij samen speelde bij zijn voormalige clubs FC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, Willem II, PSV, Manchester United, AC Milan en Lazio Roma. De selectie wordt daarnaast aangevuld met internationals met wie de huidige aanvoerder van Ajax actief was. De opbrengst van het duel, dat volgens planning rechtstreeks op televisie uitgezonden zal worden, komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en de stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Related posts