Aangeslagen Jaakke: ‘Tijd voor rust’

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax-voorzitter John Jaakke aangeslagen is vanwege de tegen hem gerichte spreekkoren die tijdens Ajax – NEC te horen waren. “Dat mijn moeder een hoer is, dat gaat te ver. Ik sta daar boven, maar het gaat wel alle perken te buiten.”, aldus Jaakke die niet aan opstappen denkt: “Ik heb me nog nooit over technische zaken uitgelaten en ga dat nu ook niet doen, maar ik geloof niet dat wanneer Jaakke nu opstapt het zeker is dat Ajax zondag van FC Utrecht wint.”

Jaakke zegt afgelopen week geprobeerd te hebben in contact te komen met de actievoerders. ,,Ze hebben mijn voice-mail ingesproken en daarin werd gemeld dat ze het vertrouwen in mij opzegden. Daarna heb ik geprobeerd ze te bereiken, maar dat is me niet gelukt. Het is nu beter een kleine rustpauze in te lassen. Natuurlijk doet me dit wat. Een van de beleidspunten is dat Ajax de fans inspireert. Dat doen we dus niet. We luisteren goed naar onze supporters. Of dit tijd nodig heeft? We hebben overwinningen nodig. Alleen winnen helpt. Dat doen we nu te weinig waardoor je onrust krijgt. Zo’n megadeal die we dan sluiten met Aegon als nieuwe hoofdsponsor compenseert op dit moment niets. Ik ben voorzitter en samen met de supporters hebben we een doel. Wij streven hetzelfde doel na als de fans. Daarom blijft voorlopig alles zoals het is.”

Related posts