Vooralsnog weinig speeltijd De Mul bij Sevilla, maar hij heeft (nog) geduld

Tom de Mul verliet afgelopen zomer Ajax voor het Spaanse Sevilla. Bij de huidige UEFA Cup-winnaar is de Belgische rechteraanvaller voorlopig nog niet doorgebroken. “Ik heb wel geduld”, zo liet hij weten aan Voetbal Magazine. “Maar ik wil ook spelen om te leren.”

In de Super Cup tegen Real Madrid mocht hij een half uur meespelen en één helft in de Champions League-voorronde tegen AEK Athene. Daar moet De Mul het voorlopig mee doen. “Ik moet geduld hebben. Maar ik zou toch ook wedstrijden moeten spelen om te kunnen leren. Ik kwam niet alleen om te trainen. Het niveau is enorm hoog, maar ik geef de strijd zeker nog niet op. Als flankspeler moet ik het ook in een 4-4-2 kunnen maken. Mijn hoogtepunt tot nu was de Supercup: debuteren tegen de sterren van Real en winnen: een droom.”

Related posts