Terugkeer Bakircioglü laat langer op zich wachten

Kennedy Bakircioglü kampt nog steeds met de buikspierblessure die hij opliep tijdens een interland van Zweden, een maand geleden. Inmiddels zit de aanvaller van Ajax al een maand op de tribune en wordt de pijn mondjesmaat minder. “Het gaat elke training weer iets beter, maar ik ben nog niet honderd procent. En ik moet me honderd procent voelen om optimaal te kunnen presteren”, aldus Bakircioglü op Ajax.nl.

Omdat hij nog niet pijnvrij kan trainen, mist de international zeker het treffen met NEC, aanstaande zaterdag. “Ik voel een kleine reactie, wat kleine irritaties. Geblesseerd zijn is moeilijk, helemaal omdat ik dit niet gewend ben. Geblesseerd zijn is moeilijk. Helemaal omdat ik dit niet gewend ben. Een wedstrijd vanaf de tribune bekijken, is misschien nog wel moeilijker.”

Related posts