Steunbetuigingen doen Bobby Haarms goed

Lichamelijk gaat het naar omstandigheden redelijk met hem, maar wat verveelt Bobby Haarms zich. In afwachting van de pacemaker die hij binnenkort zal krijgen, verraste Ajax hem met zo’n 450 uitgeprinte e-mailtjes die supporters naar web@ajax.nl stuurden.

Wat is hij er blij mee. Het is dat hij zo geniet van het bezoek, maar anders was hij nu al aan de stapel begonnen. Bobby kan het niet laten, en leest de eerste printjes toch even door. ‘Veel beterschap en dat u snel weer gezond mag worden’, schrijft René uit Kerkrade. ‘Bobby, heel veel sterkte en we hopen je gauw weer te zien’, mailt Koen. Lange en korte mailtjes, uit Amsterdam en Rotterdam, maar allen even hartverwarmend.

,,Dit doet me zo goed”, zegt Bobby op Ajax.nl. Zijn blik zegt nog meer dan zijn woorden. ,,In zo’n ziekenhuis liggen is echt niks voor mij. Mijn hele leven ben ik al buiten in beweging, en hier kan ik niet meer doen dan een wandelingetje maken in de gang. Elke dag vraag ik aan de artsen wanneer ik naar huis mag, maar dat zit er voorlopig nog even niet in.”

Precies een week ligt hij vandaag in het ziekenhuis. Onwel geworden bij thuiskomst na een ledenraadvergadering. Zijn vrouw Tilly belde het alarmnummer waarna hij bijkwam in het VUmc. ,,Ik voel me prima”, zegt hij vanaf de rand van zijn bed. ,,Alle slangetjes en monitors zijn van mijn lijf en ook van het afzetten van mijn teen heb ik geen last.” Wat rest is de verveling. Hij koestert daarom het bezoek, en is trots op de bloemen, cadeaus en kaarten die hij al heeft gehad.

Maar graag wil de redactie er nog een schepje bovenop doen. Daarom aan iedereen die nog niet gereageerd heeft, nogmaals het verzoek om Bobby voor de komende periode nog meer leesvoer te geven. Dit kan via bovengenoemd e-mailadres. De redactie zal er dan voor zorgen dat de printjes bij Bob terechtkomen.

Zie ook eerdere berichten:
> Bobby Haarms gelukkig al enigzins aan beterende hand
> Ingezonden bericht: Bobby Haarms in ziekenhuis opgenomen!

Related posts