Fontein: ‘Aegon horizontaal op het shirt!’

Maarten Fontein geeft op Ajax TV (zie hieronder) nogmaals een toelichting op de overeenkomst die is afgesloten met Aegon als nieuwe hoofdsponsor. Op de vraag of hij al weet waar de naam op het shirt komt te staan antwoord hij: “Ik denk aan de voorkant. Ik wil er nog geen uitspraak over doen maar Aegon is een horizontaal geplaatst merk dus ik neem aan dat het horizontaal op het shirt zal gaan komen. Dus wel een verandering, ook in dat opzicht. Dat zal duidelijk het geval zijn, ja”


Beelden: Ajax.TV

Zie ook eerdere berichten hierover:
> ABN Amro door Ajax voor het blok gezet
> Ajax, Aegon en ABN officieel akkoord: Aegon nieuwe hoofdsponsor
> ‘Ajax met nieuwe sponsorcontract in top tien Europese clubs’
> Aegon op het shirt…
> AEGON NIEUWE HOOFDSPONSOR IN PLAATS VAN ABN AMRO

Related posts