ABN Amro door Ajax voor het blok gezet

Ajax laat in een persverklaring dan wel weten dat ABN Amro akkoord is gegaan met de overdracht van het hoofdsponsorschap naar Aegon, maar in De Gelderlander laat een woordvoerder van de bank echter weten allesbehalve blij te zijn met de situatie; “Ajax en Aegon hadden de deal onder de pet moeten houden. Ajax had ABN Amro de kans moeten geven over de nieuwe situatie intern na te denken. Wat er nu gebeurd is, is dat ABN Amro voor het blok is gezet.”

“Ajax heeft in een eerder stadium gezegd dat ze meer wilden. ABN Amro heeft toen niet direct gezegd ‘dat gaan we doen’, maar Ajax wel de vrijheid gegeven rond te kijken. Er is toen ook tegen Ajax gezegd: als jullie een andere sponsor vinden, ga dan met ons in gesprek want we hebben wel een contract tot 2011.”

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Ajax, Aegon en ABN officieel akkoord: Aegon nieuwe hoofdsponsor
> ‘Ajax met nieuwe sponsorcontract in top tien Europese clubs’
> Aegon op het shirt…
> AEGON NIEUWE HOOFDSPONSOR IN PLAATS VAN ABN AMRO

Related posts