Heitinga heeft nog steeds last van enkelblessure

John Heitinga is nog niet helemaal genezen van de enkelblessure die hij afgelopen zaterdag tijdens de verloren uitwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Roemenië (0-1) opliep. De verdediger oefende maandag als enige van alle achttien internationals apart. Bondscoach Marco van Basten liet tijdens de lichte training nog niet doorschemeren met welk elftal hij woensdag aan de thuiswedstrijd tegen Slovenië wil beginnen.

Hij kan in ieder geval niet beschikken over de geschorste Joris Mathijsen, Giovanni van Bronkhorst en Ruud van Nistelrooij. De laatstgenoemde spits wordt waarschijnlijk centraal in de aanval vervangen door Ajacied Klaas-Jan Huntelaar of de weer beschikbare Robin van Persie. Ook ex-Ajacied Wesley Sneijder komt terug van een schorsing. Hij kan de positie van Giovanni van Bronckhorst op het middenveld innemen.

Related posts