AFCA Supportersclub zegt officieel vertrouwen in Jaakke en Fontein op

Het bestuur van de AFCA Supportersclub heeft in vergadering unaniem besloten het vertrouwen in voorzitter John Jaakke en directeur Maarten Fontein op te zeggen. Wij zijn van mening dat de heren ruimschoots de tijd hebben gekregen om onze club naar het niveau te brengen waar het thuis hoort. In plaats daarvan, zijn we een onbetekende club geworden in Europa. Zelfs in de Nederlandse competitie ziet geen club Ajax nog met angst en beven tegemoet. Los van het feit dat nu ook supporters lid kunnen worden van de club, hebben de heren de supporters en de club niet dichter bij elkaar kunnen brengen. Het gevoel van kille en zakelijke club overheerst nog steeds en men heeft dit gevoel bij de supporters niet weg kunnen nemen.

Het is tijd om een voorzitter en algemeen directeur aan te stellen die wel de capaciteit hebben om van Ajax weer Ajax te maken. Laat dit wel personen zijn die een Ajax-hart hebben en die de club ook daadwerkelijk kennen. Personen die het sportieve belang boven het financiële belang stellen, want als het sportief goed gaat komt het financieel ook wel goed. Personen die definitief afrekenen met het kille en zakelijke imago en van Ajax weer een warme club kunnen maken waar (jeugd)spelers en oud-Ajacieden graag naar toe komen.

De AFCA Supportersclub heeft John Jaakke inmiddels geïnformeerd. Ook Maarten Fontein hebben wij getracht te bellen, maar we kregen een vriendelijke Chinese dame aan de lijn die helaas geen boodschap kon aannemen.

Nu de AFCA Supportersclub officieel het vertrouwen heeft opgezegd, maakt het de weg vrij om een bijdrage te leveren in de campagne tégen een langer aanblijven van John Jaakke en Maarten Fontein.

Related posts