Acties tegen het bestuur stapelen zich op!

Naast dat het campagneteam ‘Geef Ajax z’n gezicht terug!’ deze week heeft uitgeroepen tot actieweek tegen het bestuur (zie bericht) bereiken ona allerlei berichten en verzoeken van andere fans die allerlei acties op touw gezet hebben. Zo is er de website www.wegmetbestuur.tk in het leven geroepen waarop fans een petitie kunnen tekenen en kunnen op Ajaxonline.org ludieke shirtjes onder meer met teksten als : ‘Ajax is van ONS’, ‘Weg met bestuur’, ‘Dagobert Slop’, ‘Fontein het is uit met de gein’ en verschillende teksten die betrekking hebben op onze grote vriend John Jakkes, gekocht worden. Het is de bedoeling dat deze shirts gedragen worden tijdens NEC thuis op 20/10.

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de acties van het campagneteam ‘Geef Ajax z’n gezicht terug!’ die ondersteund worden door de AFCA Supportersclub en de bekende sites waaronder deze.


Related posts