Bobby Haarms gelukkig al enigzins aan beterende hand

Zoals eerder al gemeld (zie bericht) is Bobby Haarms deze week onwel geworden en opgenomen in het VU Medisch Centrum. Haarms is gelukkig alweer enigszins aan de beterende hand, zo meldt Ajax.nl. Hij blijft voorlopig nog wel onder medisch toezicht. Steunbetuigingen zullen de markante oud-speler, hersteltrainer, loyale assistent-trainer, ras- Ajacied ongetwijfeld goed doen. Hoe trouw Haarms aan zijn club is, werd afgelopen weekend nog duidelijk; De Amsterdammer werd toen op de Toekomst gehuldigd voor zestig jaar Ajax-lidmaatschap.

Supporters die een boodschap naar Bob willen sturen, kunnen dit mailen naar web@ajax.nl of, zoals wij eerder al wisten te melden, sturen naar de AFCA Supportersclub, Postbus 12707, 1100 AS Amsterdam Zuidoost.

Related posts