Stekelenburg op doel bij Oranje tegen Roemenië en Slovenië bij afwezigheid Van der Sar

Het Nederlands Elftal zal het de EK-kwalificatieduels tegen Roemenië en Slovenië moeten doen zonder ex-Ajacied Edwin van der Sar. De aanvoerder verliet vandaag het trainingskamp van Oranje. De doelman is niet op tijd hersteld van zijn voetblessure. ‘Sar’ liep de blessure op op 21 augustus van dit jaar in het duel tegen Birmingham City. Maarten Stekelenburg zal vermoedelijk de vervanger zijn op doel in de cruciale kwalificatieduels tegen Roemenië en Slovenië.

Henk Timmer en Boy Waterman zijn de andere twee doelverdedigers bij de selectie. Mocht Oranje zaterdag winnen bij de koploper in de groep, dan kan het zich al plaatsen, al moet Bulgarije dan punten verspelen. Anders kan Oranje zich plaatsen bij winst tegen Slovenië. Na deze ontmoetingen moet Nederland nog naar Wit-Rusland en speelt het nog thuis tegen Luxemburg.

Related posts