Van der Wiel meldt zich af bij Jong Oranje

Gregory van der Wiel heeft zich met een bovenbeenblessure afgemeld voor de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Estland en reist niet af met de selectie van Foppe de Haan naar Tallinn. De 19-jarige verdediger liep de kwetsuur dinsdag op tijdens een training van Jong Oranje in Lisse. Vrijdag staan Jong Estland en Jong Oranje vanaf 19.30 uur tegenover elkaar in Estland.

Van der Wiel kreeg in de kwalificatiewedstrijden tegen Macedonië en Noorwegen nog een basisplaats van bondscoach Foppe de Haan. Die heeft inmiddels Koen Stam (door AZ verhuurd aan Excelsior) opgeroepen als vervanger van Van der Wiel. Met het wegvallen van de centrale verdediger verdwijnt de laatste Ajacied uit de selectie van Jong Oranje. Wel maakt keeper Kenneth Vermeer (door Ajax verhuurd aan Willem II) deel uit van het keurkorps van De Haan.

Related posts