Uitslag prijsvraag ‘ Welke Ajacied is dit?’

Aan de prijsvraag is weer massaal mee gedaan, maar het was toch veel moeilijker als wij gedacht hadden; 80% a 90% van de inzendingen was niet goed, en dan waren er een heel aantal mensen die het wel goed hadden maar geen adres hadden vermeld. Zeer veel mensen dachten aan Oeroeboeroe en Luque. Er waren zelfs mensen die dachten dat het Heitinga was, terwijl die op de achtergrond in beeld was. Hedwiges Maduro was het enige goede antwoord (zie foto hieronder)! Winnaar van de Ajaxvlag (zie foto hiernaast) is geworden: Ruud Van der Laan uit Cuijk! Gefeliciteerd Ruud, de vlag komt zo snel mogelijk naar je toe!

De dinsdag na de volgende competitie thuiswedstrijd (23 oktober na Ajax-NEC) zullen wij weer een nieuwe prijsvraag op de site plaatsen met een foto gemaakt tijdens die wedstrijd met opnieuw de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en opnieuw is er een leuke prijs te winnen!


Hedwiges Maduro!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts